Minneord.

En kjær fotballspiller har gått bort.

Minneord

Med stor sorg mottok Djerv 1919`s HC-lag budskapet om at Kåre Emil Levinsen døde hastig 2. pinsedag. Til sine nærmeste hadde han gitt uttrykk for at han gledet seg til langhelg i Sauda med sine fotballvenner påfølgende helg.

Kåre var fast deltaker på alle treninger, kamper og alle andre aktiviteter med laget. Fellesskapet betydde mye for Kåre. Med sin positive væremåte og blide vesen var han en viktig bidragsyter i miljøet.

Kåre spilte over 100 kamper for klubben. Han var stolt og kry da han på siste årsmøte mottok statuett for dette. For Kåre var ikke fotballresultatet det viktigste, men mer gleden ved å delta i fellesskapet. Med sine snart 75 år var Kåre en av byens eldste aktive fotballspillere.

Kåre var også opptatt at alle skulle oppføre seg på en god måte. Han ble dermed også en god rollemodell for mange av de andre på laget. Ikke sjeldent korrigerte Kåre ordbruk og oppførsel. Han var flink til å gi ros og viste ofte takknemlighet i ulike sammenhenger. Kokken og støtteapparat fikk ofte gode ord på vegen.

Kåre viste også hva klubbens tilrettelagte aktivitet betydde for ham og andre, da han i fjor sammen med sine nærmeste ga en storstilt gave til dette tilbudet i klubben.

Det blir et tomrom uten Kåre.

Vi tar med oss alle gode minner og fortsetter aktiviteten i Kåre`s ånd: inkluderende fellesskap og variert fysisk aktivitet.

Vi takker Kåre for en lang og fin tid sammen i klubben.

 

På vegne av Djerv 1919`s HC-lag/helseportgruppe

Kjell Bjelland og Håkon Melkevik

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift