DJERV 1919 gutter 14 år vant 8-dels finalen i Adidas cup mot et ubeseieret HØDD lag

Djerv 1919 - Hødd 4-2 ( 1-1 ) Målcorere : Daniel Rommetveit - Mads Johannnesen -Johan Solbøe- Kjell Oskar Simonsen

Djerv 1919 gutter 14 reiste spent til Åsane og Rollan kunstgressbane for å møte et godt Hødd lag.  Et Hødd lag som ikke hadde tapt iår og har spillere på nasjonale tiltak osv.

Vi hadde sammen lagt en kamp-plan etter rapportene vi hadde fått på dem. Hødd prøver å spille " Barcelona/Pep Gardiola fotball " og vi ville prøve å ta dem høgt og å stresse dem for så å få gode brudd og mål tidlig.

Vi visste at vi måtte jobbe hele kampen som vi aldri hadde gjort før.

Kamp-planen var perfekt og det er deilig når trenere til Hødd etter kampen, sier at de aldri hadde trodd at vi kunne jobbe så hardt hele kampen. De var vant med å trøtte ut sine motstandere.

Hødd var gode i starten og vi var litt heldige og hadde god keeper men rodde av de verste angrepene. Men Hødd tok ledelsen på et fint angrep der vi blir spilt helt ut.

Men vi kom kjapt tilbake og fikk 1-1 på en litt heldig måte etter et flott angrep. Sondre slo en 45 pasning og Daniel traff dårlig på skuddet sitt men keeperen deres på en uforstålig måte klarerte ballen i hodet på Daniel og i mål- HA-HA - HERLIGT.   pause 1-1  og sjansestatistikk  4-7

I 2 omg kjører vi dem skikkelig. De var RYSTET,  de er ikke vant med høgt tempo, de blir sure og vi maler på. Vi får 2-1 på corner ved Mads ( vi scorer aldri på corner-ENDELIG )  vi får 3-1 på et nydelig skudd av Johan etter godt angrep.

I slutten når det er 7 min igjen får Hødd 3-2 på et mistenkelig offside-mål ( VAR hvor var du ?) og de får troen tilbake. MEN vi klarerte langt jaget etter og de spilte et tilbakespill til keeperen som rotet det skikkeligt til og Kjell Oskar kunne score i åpent mål.  SEIER::::::::::::

sjansestatistikk hele kampen    10 - 15  ( som dere ser , vi trengte en god keeper og va dyktige/heldige i visse kamp-situasjoner, men eg syns faktisk at vi fortjente det )

DE 15  HELTENE var  :    Jon Vikse i mål                  3 bak med :  Jonas A. Sande -  Adrian M.Thorsen - Ola Boye

5 på  midten  :  Lars M. Nesheim - Johan Solbøe - Kasper M. Johnsen - Mads Johannesen - Sune M.Johnsen

og 2 spisser :  Daniel Rommetveit - Sondre K. Øvrebø          og de 4 beste innbyttere som bidro stort :Rasmus Rønnevik- Torjus S. Fjeld - Leander S.Bang - Kjell Oskar Simonsen -

Kvartfinalen blir mot Asker i September.  vi gleder oss hilsen trener-teamet  Asle - Johan og Sjur-Jarle

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift