Klubbfokus: Turneringsvett

Sommeren er endelig her og det er høysesong for turneringer. Djerv 1919 skal sende mange lag på ulike cup'er i sommer, både i nærområdene og på litt lengre turer. Når vi deltar i turneringer vil vi selvsagt at alle opptrer som gode representanter for klubben.

Djerv 1919 er opptatt av at klubben skal vise sine verdier i praksis både på trening, i kamp og i alle andre klubbsammenhenger.

Vi ønsker derfor å fokusere på ulike verditema gjennom juni 2018 slik at alle medlemmer og foresatte har god kunnskap om klubbens arbeid på dette området. Mer informasjon enn det som står nedenfor kan finnes i Klubbhåndboka og i Sportsplanen.

Som andre tema har vi valgt «Turneringsvett», og vi håper at alle klubbens representanter vil fortsette å fremstå som gode ambassadører for SK Djerv 1919 gjennom å sette seg inn i det som er gjengitt her!

Styret ønsker også gode historier og eksempler på klubbens gode ambassadører i turneringer i sommer med våre ulike lag. Hvis noen har slike kan de sende dette til Fair Play ansvarlig Bodhild Bang (bodhildkarin@live.no )

Lykke til, hilsen styret!

 

Cup Djerv 1919

Påmelding til Møller Bil Cup 2016

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift