Klubbfokus: Antidoping

Som klubb er vi opptatt av Fair Play og sunne holdninger til vår idrett. Doping og bruk av prestasjonsfremmende midler har dessverre også sine eksempler innenfor fotballen på ulike nivåer. Alt arbeid for å motvirke dette og for å fremme gode holdninger er særdeles viktig, og dette er noe fotballen samlet sett må være veldig tydelig på.

Djerv 1919 er opptatt av at klubben skal vise sine verdier i praksis både på trening, i kamp og i alle andre klubbsammenhenger.

Vi ønsker derfor å fokusere på ulike verditema gjennom juni 2018 slik at alle medlemmer og foresatte har god kunnskap om klubbens arbeid på dette området. Mer informasjon enn det som står nedenfor kan finnes i Klubbhåndboka og i Sportsplanen.

Som tredje tema har vi valgt «Antidoping», og vi håper at alle klubbens representanter vil fortsette å fremstå som gode ambassadører for SK Djerv 1919 gjennom å sette seg inn i det som er gjengitt nedenfor!

 

Styret vil samtidig ønske alle en riktig god fotballsommer, og lykke til med kamper og turneringer i sommerukene som står foran oss!

Cup Djerv 1919

Påmelding til Møller Bil Cup 2016

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift