Lyst å begynne å spille fotball i Djerv 1919.?

Djerv 1919 starter opp med fotballtrening for gutter / jenter født 2012 - 2013. Alle er hjertelig velkommen om du er gutt eller jente, om du bor nord, sør, øst eller vest i byen!

Lyst til å begynne å spille fotball i Djerv 1919…?

 

Djervhuset – klubbens samlingspunkt.. Djervhallen og Djervbanen ligger like utenfor..

 

Djerv 1919 starter opp med fotballtrening for gutter / jenter født 2012 - 2013. Alle er hjertelig velkommen om du er gutt eller jente, om du bor nord, sør, øst eller vest i byen!

*Etter hvert vil barna bli plassert rundt på det laget de naturlig hører hjemme fordelt på alder, kjønn, geografi, venner etc.

Treningene vil foregå en gang i uken i Djervhallen. Hallen er Haugesunds største i sitt slag, og ligger plassert like utenfor Djervhuset. Like utenfor Djervhallen ligger vår egen kunstgressbane.

For å spille fotball Djerv 1919 må en etter hvert bli medlem i klubben. Utenom medlemskontingenten har klubben ingen treningsavgift eller andre avgifter som spillere/medlemmer må betale.

Fotball er en fantastisk idrett. Barna trener opp viktige fysiske egenskaper og de opplever lystbetont samspill med andre gjennom lek og prestasjoner. I Djerv 1919 driver vi breddeidrett, hvilket betyr at vi har fokus på individets utvikling både fysisk, psykisk og sosialt. I konkurransen med andre passive, men svært så engasjerende aktiviteter (les: PC-spill, TV/Video, etc.), er fotball enestående. Fotball engasjerer både venner og familie!

I denne aldersgruppen fokuserer vi mest på lek og på å få barna til å trives sammen. Mange skoleklasser opplever svært positive miljøeffekter når flere av elevene spiller på lag utenom skoletiden. Det vi er avhengig av er at noen foreldre er med og hjelper til rundt lagene

Dersom du vurderer å la barnet ditt begynne med fotball - møt opp til trening i Djervhallen onsdag 29. august kl. 18.00 i Djervhallen. Og har du har lyst til å ta være med som lagleder/trener om dette skulle bli nødvendig så nøl ikke.  Det er ennå ingen som har angret. Trenervervet er givende og en flott anledning til å følge opp ungene! Klubben vil tilby deg de nødvendige kurser etc.  Har du spørsmål kan du ta kontakt med:

  • Minikoordinator Gudmund Vestre : tlf.  952 65 289
  • Daglig leder Håkon Melkevik : tlf. 915 64 901

Administrasjon

Jubileumsfilmen 2019

Cup Djerv 1919

Påmelding til Møller Bil Cup 2016

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift