Samarbeidsavtale med Trimeriet Haugesund

Djerv 1919 går inn i jubileumsåret med Trimeriet Haugesund som ny samarbeidspartner. I forbindelse med denne avtalen lanserer vi et spesialtilbud for alle Djervvenner.

Vi i Djerv 1919 har gleden av å kunne offentliggjøre at vi går inn i en spennende avtale med Trimeriet Haugesund i jubileumsåret 2019! Trimeriet skal hjelpe Djerv 1919 med å ta ytterligere steg i årene som kommer.

I forbindelse med denne avtalen har vi utarbeidet et spesialtilbud og årets julegavetips for alle Djervvenner. Det vil si at enkeltpersoner kun betaler 399,- i måneden for gullkort (ordinærpris 599,-). Gullkortet gir deg muligheten til å benytte deg av hele senteret, samt treningstilbud utenom resepsjonstid. I tillegg tilbyr vi paravtale til 799,- i måneden. Ikke nok med det så kan vi også informere om vår familiepakke som innebærer at hele husstanden for gullkort til utrolige 899,- i måneden, uavhengig av størrelse på familien! Her er eneste forutsetning at alle familiemedlemmene bor under samme tak. Alle pakkene er uten bindingstid. Aldergrense for påmelding er fra og med de som går i 9.klasse.

For mer info om Trimeriet Haugesund og deres fasiliteter, besøk hjemmeside deres: www.trimeriethaugesund.no.

For å kunne benytte deg av tilbudet må du først ta kontakt med avtaleansvarlig, Maid Memic. Det gjør du enten ved å ringe 90692879 eller sende mail til maid@djerv1919.no.  Deretter kommer videre info om registrering og innmelding.

HEIA DJERV 1919!

Administrasjon

Jubileumsfilmen 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift